یه جای جدید! میبی اساس کشی!*تا ته بخووونین*

داستان از این قراره که کلا مدتیه سیستم پیامکی بیان برای ثبت نام با مشکل مواجه شده و کاربر جدید یوخ!ارور ها و قاطی کردن های چند وقت ی بارشو بیاین نادیده بگیریم:/

اول اینکه تنکس از اریسول.و بعد اینکه،بلاگیکس دقیقا یه چیزیه مثل خوده بیان.امکاناتش فرق زیادی نداره چه بسا چیزهای جدید تری هم داره.
پنلش!من حس میکنم عاشقش شدم:(امکان ثبت نامش هم که خیلی راحته در ۲ثانیه با ایمیل میتونید اکانتتونو راه بندازید.خودتون برین با چشاتون ببینید.:/زود"-"
میبینین سر برچسب زرد خودتونو تیکه پاره میکنین؟تو پنلتون یه اتاق گفتگو مخصوص نویسنده ها هست:/گفتینو هم نمیخواین.سیستم خودش سامانه گفتگو داره.بچه مجههههزه
تازه اونجا خلوت ترههنوز یه کم دست نخوردست.اگه خیلی فک میکنین بیان به گند کشیده شده*ک البته این نظرو ندارم* بیاین بریم اونجارم آتیش بزنیمهمه ی بدبختیای کدای جاوا اسکریپت،یح!اونجا با یه باکس حله.خیلی خوبه دگ:|قضیه دنبال کردن هم اونجا برقراره.وبلاگ های بروز شدش هم ویوش مثل اکسپلور اینستاعه.کوول!هااااات!

من امتحانی چند وقت دارم میرم بلاگیکس
اگه واقعا خوشم اومد دیگه کلا مهاجرت اساسی میکنم اونور.شمام بیاین ی نگا بندازین پشیمون نمیشین.چون مث این میمونه ک از یه دوبلکس بری پنت هاوسهمینقد تفاوت-___- کم کم باید غزل خداحافظی بخونم و تو بلاگیکس پاهامو رو هم بندازم و با امکاناتش ریلکس کنم یحح!

بزنین رو لینکا
سایت بلاگیکس
وب آریسول

برتریِ منفـیِ زندگیم:احساسات بد،پـدر و مادر بد،اقوام بد،مدرسه بد،دوستان بد،اطلاعات بد

بیان من دوست داشتم ولی مثل اینکه آخر راهمونه:/

یه ,هم ,بیان ,جدید ,اونجا ,مثل ,چند وقت ,اونجا برقراره ,کردن هم ,هم اونجا ,برقراره وبلاگ

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانستنی ها 1093320 اشی مشییی جاهای خالی hala-harchi orkidehflower کفش کتونی کتانی رنگ سبز نارنجی ابی سرمه ای قهوه ای دخترانه زنانه 2021 یه قُلُپ فلسفـــــه... دانلود فایل خبرنامه تخصصی تکنولوژی و موبایل ایران و جهان